STORT TACK FÖR I ÅR!🤗

Kära blåbärsvänner!

I sommar har vi haft fantastiskt mycket blåbär! Japp, det har varit all time high sedan vi började för 11 år sedan! Självplocket har varit välbesökt från första stund och bären har räckt till alla! Ja, ni som varit här ni vet!😉 Det har varit kul för oss att kunna erbjuda återkommande och nya besökare en fin upplevelse i odlingen – det är vår stora ambition varje sommar!

En bit in i säsongen insåg vi dock att vi hade en (angenäm?) utmaning framför oss. Det mognade kontinuerligt fram massor av nya bär att vi såg oss nödgade att hitta en lösning för att få dem avplockade i samma takt. Vi fick till ett plock-erbjudande med mervärde! Det gladde oss att många av er som brukar komma hit och pocka vid ett eller flera tillfällen varje sommar hade möjlighet att ta del av detta erbjudande i år! Samtidigt hittade också många nya besökare hit.

Nu har vi stängt självplocket för i år. Vad händer med de blåbär som finns kvar? Vi kommer plocka rent i buskarna och finns det någon som vill köpa lite frusna blåbär längre fram i vinter så går det bra att höra av sig😊

Avslutningsvis hoppas vi att ni alla haft en fin sommar, njutit av många färska blåbär och att ni som frusit in de små blå kommer kunna fortsätta njuta ett tag till!

STORT TACK FÖR I ÅR OCH VÄLKOMMEN ÅTER 2025!💙

* * * * * * * * * * *

PS. Finns det någon som skulle vilja bedriva en liten kaffe- och fikaförsäljning i egen regi under våra öppettider nästa sommar? Kanske några ungdomar, seniorer eller etablerat café med filial? Det är ett plus om man dessutom gillar att plocka bär och bistå lite med våra dagliga sysslor i odlingen under säsongen. Eller vill du bara hjälpa till med att plocka bär ett par gånger i veckan? Hör av dig/er eller tipsa någon du känner.