På återseende 2023!

Vardagen är för de flesta tillbaka igen efter semestrar och sommarlov… Bären som i somras dignade i våra buskar är ett minne blott och självplocket har stängt ner. Ännu en sommar hos Blåbär i Vitaby är till ända🔵🌿

Stort TACK till er alla som kommit och plockat blåbär hos oss i sommar – både nya och återkommande besökare!💙 Tack till alla er som stannat till och köpt färdigplockade bär i vår bod utmed vägen. En stor virtuell kram till alla er som följer och gillar oss på våra sociala medier!🤗

Vi får ofta höra att det är trevligt att komma hit. Såklart för att plocka blåbär – men samtidigt få njuta av miljön, utsikten och… ja, helhetsupplevelsen!  Det gläder oss mycket, för det är just så vi vill att ert besök hos oss ska vara! Rofyllt och trivsamt bland buskar, bär och rader – ensam, med vänner, med familjen… Här ska kanske också inflikas att det fina vädret som oftast var under självplockstillfällena gjorde sitt därtill☀️

Nu laddar vi om för en ny bärsommar 2023 – då firar vi 10 år!!!

STORT TACK FÖR I ÅR OCH PÅ ÅTERSEENDE!💙