Det här inlägget…

…tillägnar vi alla er som förgyllt vår sommar med att komma och plocka blåbär, som handlat färdigplockat i vår bod utmed vägen och inte minst alla er – oavsett om ni varit och besökt oss eller inte – som tittar in här på hemsidan och som följer oss på våra sociala medier (Facebook/Instagram)!🤗💕

Vi har haft ett fantastiskt bärår (och lite mindre semester😆) och hoppas att alla ni som besökt odlingen haft en härlig plockstund och kunnat njuta av era blåbär. Vi vet också att en och annan burk hamnat i frysen med avsikten att sparas för kommande årstider. Härligt att då minnas tillbaka sommaren och de soliga härliga dagar som var. Kanske sitter sommarminnena till och med kvar i smaken?☀️

Nu har vi stängt ner självplocket för i år, kvar återstår att förbereda blåbärsbuskarna för sin vintervila och sen går vi själva in i stugvärmen, tänder några ljus och njuter av den stundande hösten🍁

Stort TACK för i år och på återseende 2022!💙