Tack för denna säsong!

TACK🌺

till alla er härliga blåbärsplockare som besökt oss i sommar, till alla er som handlat färdigplockat i boden, till er som besöker oss här på vår hemsida och alla ni som gillar och följer oss på Facebook! Livet som blåbärsodlare kan vara både arbetsamt, monotont och lite ensamt under delar av året – men samtidigt en ynnest när alla ni besökare förgyller vår sommarsäsong!🔵 Men hallå! Hur i hela friden lyckades så många hitta hit till oss i lilla Vitaby kyrkby? Under högsommaren blev det en otrolig uppslutning när vi öppnade för självplock och frågan var om bären skulle räcka! Svaret blev att ibland gjorde de det, ibland inte. Senare i augusti kunde vi bemöta antalet plockare lite bättre och en besökare beskrev sin vistelse med målande ord:

”Det är en upplevelse att få komma hit och plocka blåbär, njuta av den härliga utsikten, se ångloket tuffa förbi, höra kyrkklockorna som ringer och tuppen som gal…”

Ja, vi kan inte mer än hålla med om att livet på landet, det är härligt det!😊

🍁Nu väntar hösten runt hörnet. Och då ska vi njuta av det fantastiska färg-sceneri som blåbärsbuskarna bjuder på när temperaturen sjunker och hela odlingen skiftar från grönt till ett hav av eldigt röda färger🍁🌻

Stort tack till er alla för den här säsongen och varmt välkomna nästa sommar!💙

                                                                                           /Annelie & Per, Åsa