Tack för i år💙

Ännu en härlig bärsommar är till ända! Vilket fantastiskt väder vi fick under alla plocktillfällena – massor av sol och värme och inte en endaste droppe regn 😎☀️🦋

Glädjande för alla besökare – och inte minst för oss – är att i år räckte bären till alla! Hela sommaren! Tjohoo🙌! Trots många besökare upplevde vi att det fanns – inte bara mycket bär – utan också gott om plats till alla att plocka på och vi vill passa på och skicka ett tack för visad hänsyn och distansering under detta annorlunda Covid-19 år. Lite parkeringskaos blev det de första gångerna när många kom samtidigt och vi spontant fick extrainkalla p-vakter. Tack för hjälpen, ni vet vilka ni är!😉 Tur vi har vårt eminenta utvecklingskontor som nu lovat se över den motorburna tillströmningen inför nästa säsong🤓

De nybakade kakorna som våra gästspelare erbjöd från sin blåbärsblå ”flagamoppe” vid de flesta självplocken blev en succé. För vem är väl inte sugen på lite hembakat blåbärsgott efter sitt plock i odlingen?! De bakande tjejerna har redan planer på att utveckla sin verksamhet till nästa sommar… Spännande med ungt entreprenörskap!🧁

Vår bod utmed vägen har vi försett med bäraskar under hela säsongen. Många som inte haft möjlighet eller velat plocka sina egna blåbär har kunnat njuta av färdigplockat istället. En del har stannat till på väg ner till stranden, andra på vägen hem. Många spontanstopp och många återkommande har försett sig med de små blå pärlorna🔵

💙 Stort TACK TILL ER ALLA för i år och på återseende sommaren 2021! 💙

Per & Annelie, Åsa