Lägesstatus i odlingen!

Måndagens kvällsplock blev minst sagt…ja, vi får nog kalla den välbesökt❣️
Ni som var här kan mycket väl ha slagit någon typ av rekord vad gäller antalet personer i odlingen på en och samma gång🙌 Samtidigt har det blivit lite av en utmaning för oss att hitta en bra balans mellan mängden mogna bär, antalet besökare och generösa öppettider. Men till nästa säsong när den nyplanterade delen av odlingen växt till sig tror vi att ekvationen ska blir lättare att lösa🤓

Hur som helst, många frågar redan efter nästa självplock och här kommer en lägesstatus:

Bären på Reka är så gott som avplockade för säsongen. Av Poppins och Bluecrop finns det fortfarande en hel del bär kvar som kommer att mogna i sinom tid. Vi har för avsikt att få till ytterligare ett tillfälle med självplock på dessa buskar (totalt 4 rader) och vi meddelar som vanligt här på hemsidan och på Facebook när det är läge.

Önskar er alla sköna sommardagar☀️🌷🤸‍♀️